Inkasso

Trenger du hjelp med inkassosaker?

«No cure – No pay: Ingen abonnement og ingen andel av hovedstol ved løsning av sak!»

Hva hjelper det å ha en stor omsetning om ikke kundene betaler? Det er betalingen og ikke omsetingen du skal leve av. Hvis du er «snill» når det gjelder å purre på utestående hos kundene dine, havner ofte betalingen til deg nederst i bunken, og du må vente lengst på dine penger.

Statistisk er det også større fare for å tape sine penger jo eldre fordringen er. Det er derfor viktig å ha gode rutiner for å få inn utestående fordringer. Mye kan du gjøre selv, men det er ofte bedre å få hjelp av spesialister når det er vanskelig å få inn pengene.

Få inn pengene raskere ved hjelp av inkasso

I samarbeid med Conecto AS kan jeg tilby deg en unik fordrings-/inkassotjeneste. Conecto AS er profesjonelle på innfordring. De har effektive og gode systemer og folkene har kompetanse og erfaring på området. Det sikrer at du får pengene raskere. Jeg har den lokalkunnskap som Conecto AS ikke har. Kunnskaper vedrørende nærområdet som ofte både kreditor og skyldner befinner seg i, er en informasjonskilde som ofte viser seg å være av stor betydning for sakens utfall.

Innfordring til en lavere kostnad!

Som for alle andre tjenester fra ASB Regnskap AS er målet at du som kunde skal tjene på å bruke tjenesten. Derfor påløper det i utgangspunktet ingen kostnader for deg når du sender en sak til oss for innfordring. Conecto AS får sine inntekter fra de inkassosalær som skyldneren er forpliktet til å betale. Du vil alltid få hele hovedstolen for saker som lar seg løse! I de tilfeller hvor saken medfører utlegg for deg, vil du bli kontaktet på forhånd. Disse utleggene vil skyldneren være forpliktet til å betale, slik at du vil få disse tilbake. I de fleste sakene vil dine utlegg begrense seg til det honorar ASB Regnskap AS tar for å sende saken over til inkasso og følge denne opp. Alle forhold vedrørende inkassosamarbeiet er regulert i en egen avtale utarbeidet av Norske inkassobyråers forening.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle