Om oss

ASB | Regnskap

ASB Regnskap AS ble startet høsten 2016. Selskapet har i dag en ansatt Ann Sissel Bakken som har 25 års erfaring innen regnskap og har de siste 10 årene jobben som autorisert regnskapsfører i forskjellinge regnskapsbyrå.

ASB Regnskap AS er et frittstående, lokalt eid selskap som leverer tjenester over hele landet. Vårt mål er å levere kvalitet til konkurransedyktige priser. Det oppnår vi gjennom gode interne systemer og moderne tekniske løsninger.

Vi arbeider hele tiden for å utvikle firmaet videre slik at våre kunder skal ha det beste tilbudet. Og ettersom jeg er den eneste som jobber i regnskapsbyrået vil jeg bli godt kjent med din virksomhet og forhold tilknyttet virksomheten.

Dette bidrar til å høyne både kvalitet og sikkerhet, samtidig som hverdagen blir enklere for deg. Vi har valgt å ikke være tilknyttet noen regnskapskjede. Da det gir oss mulighet for å ta egne avgjørelser og fritt velge systemer til beste for våre kunder.

Kontakt oss

Send oss en melding

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle