Tjenester

Regnskapstjenester

Regnskapsfører

Regnskapsfører

Overlater du regnskapene dine til ASB Regnskap AS vil jeg gi deg oppfølging og rapporter som til enhver tid viser den økonomiske situasjonen i bedriften sammenlignet med tall.

LES MER
Lønn

Lønn

Bedrifter har plikt til å utbetale lønn, feriepenger og sykepenger til sine ansatte etter fastsatte regler. Blir det feil med lønnen eller tidspunktet for utbetaling får dette konsekvenser for miljøet i bedriften.

LES MER
Inkasso

Inkasso

Hva hjelper det å ha en stor omsetning om ikke kundene betaler? Det er betalingen og ikke omsetingen du skal leve av. Hvis du er «snill» når det gjelder å purre på utestående hos kundene dine.
LES MER
Rådgivning

Rådgivning

Rådgivning fra ASB Regnskap. Vårt nære forhold til kundene gjør at vi som regnskapsfører har de beste forutsetninger for å være en fortrolig diskusjonspartner og rådgiver. Vi kan se på driften i ditt selskap.

LES MER

Veiledning

Saldoavskrivning

Saldoavskrivning

Saldoavskrivninger vil si at avskrivningen hele tiden utgjør en fast prosentsats av restverdien av en eiendel. De skattemessige avskrivningene er som oftest saldoavskrivninger.
LES MER
Bedriftsetablering

Bedriftsetablering

Å starte sin egen bedrift er både spennende og givende, men det er også mange ting som bør være på plass før man starter opp. Noe av det viktigste er å først å fremst ha en god forretningside.
LES MER
Eie eller leie

Eie eller leie

Om det er mest lønnsomt å lease eller å låne penger i banken er avhengig av mange faktorerer og bør regnes på i alle tilfeller. Lån og leasing vil på lang sikt være tilnærmet like lønnsomt.

LES MER

Opplæringsvideoer i Visma eAccounting

For å enkelt komme i gang med Visma eAccounting har vi lagt ut noen linker som du kan trykke på for å enkelt komme i gang med programmet.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle