Regnskap

Regnskapstjenester

Overlater du regnskapene dine til ASB Regnskap AS vil jeg gi deg oppfølging og rapporter som til enhver tid viser den økonomiske situasjonen i bedriften sammenlignet med tall fra tidligere regnskap eller budsjetter. Vi kan sammen med deg analysere regnskapstallene og gi råd om hvordan du kan styre bedriften din enda mer effektivt.

Hva jeg kan gjøre for deg

Regnskapsføring må tilpasses ditt behov siden vi mennesker er forskjellige. Noen vil gjøre en del av jobben selv og andre vil at jeg skal ta oss av ”alt”. Når du blir kunde hos meg så går vi gjennom hva du ønsker at vi skal gjøre for din bedrift.

Tjenester

Regnskapsbilagene

Regnskapsbilagene scannes av meg og jeg trenger derfor ikke oppbevare papirbilagene hos meg. Det vil derfor være en god del å spare på å tilrettelegge bilagene før de kommer til meg og du kan da velge om du vil scanne bilagene selv eller om du setter dette bort.

Som kunde hos meg vil du oppleve pålitelighet, engasjement og entusiasme for at din bedrift skal lykkes på best mulig måte. Du kan også være helt trygg på at jeg holder høy kvalitet på mine tjenester.
Velkommen som kunde hos meg!

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle